Na stołach w lokalach gastronomicznych często możemy zauważyć serwetki w gorszym lub bardziej udanym serwetniku oraz przyprawy, które często stoją sobie tak jakby ktoś je na stolikach zostawił dawno temu i o nich zapomniał. Jeżeli chcielibyśmy żeby nasz lokal przyciągał klientów warto zadbać o każdy szczegóły między innymi o przyprawniki. Jeśli otrzymujemy od dystrybutora jakiś produktów przyprawniki i do tego jeszcze serwetniki, to dobrze by na każdym stoliku były takie same zestawy. A najtrafniejszym rozwiązaniem jest zakup takich samych przyprawników i serwetników na wszystkie stolik w jakimś ładnym kolorze bez zbędnych liter reklamujących jakiś koncern, idź tutaj. Zadbajmy o to, żeby miejsce, do którego trafia głodny człowiek naprawdę przyciągał nie tylko pysznymi potrawami, ale również pięknym wnętrzem. Postarajmy się, żeby wszyscy wkraczająca do naszego lokalu czuli się dobrze już od chwili przekroczenia sali. Szczegóły robią całość restauracji, więc nie zapominajmy, że dobry przyprawnik to nie tylko dwie przyprawy, a również oliwa lub inna orientalna przyprawa, która będzie wpisywała się w klimat lokalu i podawanych w nim potraw.